Vi er så heldige å få besøk av whiskyeksperter fra fjern og nær.
De oser av kunnskap og er mer enn villige til å dele den med alle festivaldeltakere.

Våre gjester i 2016
Denne siden fylles opp fortløpende.

  Arktisk Whiskyfestival er Norges nyeste event dedikert utelukkende til whisky .
 Her får de whiskyinteresserte (fra nybegynnere til entusiaster) mulighet til å lære mer om whisky, dens historie, kultur og mangfold ved å smake kjente og ukjente whiskymerker fra forskjellige land.  

Elisabeth Andersen

Elisabeth jobber til daglig på Glengoyne Distillery i Skottland og reiser mye, spesielt i Skandinavia, for å spre sin kunnskap om skotsk whisky til whiskyentusiaster. Det som skiller henne fra de mange andre reisende whiskyambassadørene er at Elisabeth er norsk. Så nå har hun tatt turen 'hjemom' for å berike oslofolkets smakssanser.

Emma White

Hun staver den 'whiskey' og kaller den 'Jameson'! Emma fra Dublin er International Brand Ambassador og representant for Jameson Whiskey her I Norge. Whiskeyinteressen hennes er litt medfødt, men var styrket mens hun jobbet som bartender I USA.

Martin Markvardsen

Highland Park Brand Ambassador Martin har besøkt alle de skotske destilleriene, og har jobbet som Whisky Manager på Craigellachie Hotel, et av verdens fremste whiskyhoteller, med den anerkjente Quaich Bar. Hans kjærlighet for whisky startet under en reise til Skottland for over tyve år siden, og nå har Martin jobbet i bransjen i over atten år.
Martin er en
Keeper of the Quaich .

Martin Tønder Smith

Martin har vært en sentral person i det norske whiskymiljøet helt siden 2006. Han arbeidet hos flere whiskyimportører før han kom til Cask Norway, der han har hatt en viktig rolle i firmaets imponerende vekst. Martin har øst generøst av sin betydelige whiskykunnskap gjennom en rekke smakinger, og ikke minst i løpet av mange Whiskyfestivaler i Norge. 

Martin er for øvrig den eneste nordmann som har latt fjeset sitt pynte opp etiketten på en japansk whisky.

aaaaaaaaaaaaiii