Praktisk info :

Ankomst Scandic Ishavshotel:
Forbi resepsjonen og til venstre finner du Hall. Rett utenfor døra finner du billettskranken der de som har ikke forhåndsbetalt kan kjøpe inngangsbillett. 
Her kan også forhåndsbetalte inngangsbilletter hentes.

Billetten i hånden:  
Rett forbi billettskranken på venstresiden kan du bytte inngangsbilletten din mot en festivalpakke dvs festivalakkreditering, nosing-glass, festivalhåndbok, en penn og 10 smaksbonger.
Deretter finner du festivalbutikken og whiskybarene i Hall.  

Akkreditering på håndleddet og bonger i hånden :
Nå er du klar til å ta en tur rundt i lokalet, planlegge dagen din og begynne å smake. Bruk gjerne god tid på smaksprøvene, drikk rikelig med vann mellom hver whisky og husk at det er ingen skam å spytte ut.

Handle mer?
Inne i Hall finner du festivalbutikken.
Her kan du kjøpe flere smaksbonger og seminarbilletter (til de seminarene som ikke er fulltegnet). Forhåndsbetalte seminarbilletter kan også hentes her.

Seminarer:
Det er to konferanserom som brukes til seminarer. De finner du opp trappen til venstre ved utgangen av Hall ved å følge skilter.

  Arktisk Whiskyfestival er Norges nyeste event dedikert utelukkende til whisky .
 Her får de whiskyinteresserte (fra nybegynnere til entusiaster) mulighet til å lære mer om whisky, dens historie, kultur og mangfold ved å smake kjente og ukjente whiskymerker fra forskjellige land.  

aaaaaaaaaaaaiii